Пилешка гъбена супа

Райна АговаРайна Агова
Новак
22781298
Пилешка гъбена супа1 / 2
25/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Не бихме отказали една топла пилешка супичка точно сега"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първата вода от бутчетата, след като заври, се изхвърля и се слага друга.

Нарязват се гъбите на кубчета, настърган морков, червена чушка, кромид лук, сол, ч. пипер.

Вари се, докато бутчетата се сварят напълно.

Изкарват се бутчетата и се обезкостяват.

През това време се слага фидето.

Връща се месото отново в тенджерата при ароматната пилешка супа.

Прави се застройка с кисело мляко и 2 жълтъка.

Поръсва се пилешката гъбена супа с чубрица и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: