Пилешка гъбена супа

Райна АговаРайна Агова
Новак
228112125
Пилешка гъбена супа1 / 2
25/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Не бихме отказали една топла пилешка супичка точно сега"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първата вода от бутчетата, след като заври, се изхвърля и се слага друга.

Нарязват се гъбите на кубчета, настърган морков, червена чушка, кромид лук, сол, ч. пипер.

Вари се, докато бутчетата се сварят напълно.

Изкарват се бутчетата и се обезкостяват.

През това време се слага фидето.

Връща се месото отново в тенджерата при ароматната пилешка супа.

Прави се застройка с кисело мляко и 2 жълтъка.

Поръсва се пилешката гъбена супа с чубрица и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: