Омлет Руло

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
6565k2k2k
Омлет Руло
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 5
25/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3
"Интересно предложение от омлет руло, което се приготвя за нула време"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В две купи отделяме жълтъците и белтъците на 8 яйца. При белтъците добавяме сол и бял пипер.

Разбъркваме хубаво, изсипваме в тава с хартия за печене, намазана с олио. Печем омлета за 7-8 минути на 160 °C.

Разбъркваме жълтъците и добавяме сол, 2 с.л. прясно мляко, 40 г настърган кашкавал, черен пипер, чесън на прах, риган, нарязани на ситно магданоз и пера зелен лук.

В тиган слагаме бучка масло и сместа с жълтъците. Разбъркваме (става като бъркани яйца).

Върху дъска слагаме стреч фолио и обръщаме белтъците.

Премахваме хартията внимателно и в широката част сипваме запържените жълтъци.

С помощта на фолиото завиваме на солено руло.

Сервираме омлета руло със зелени салати и репички.

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: