Свински ребра на фурна

Свински ребра на фурна1 / 2
26/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
"Любимите свински ребра на фурна - ето как се приготвят"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 3 кг
  • сол
  • черен
  • червен пипер
  • сос уорчестър - 4 с.л.
  • соев сос - 4 с.л.
  • лют пипер
  • сумак
  • зехтин - 5 с.л.
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се свинските ребра. Разбъркват се с подправките и се оставят за 2 часа, да се овкусят добре.

Нареждат се в тава. Сипва се вода или бира до половината нивото на месото.

Нарязват се парченца масло върху ребърцата.

Печете свинското се час на 200°C под фолио.

След това се маха фолиото, намалява се фурната на 180°C и се пече до красив загар.

От време на време се поливат свински ребра на фурна със соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: