gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Крекери»Беглутенови крекери с оризово брашно

Беглутенови крекери с оризово брашно

EvgeniaEvgenia
Мастър Шеф
1411k8029104
Беглутенови крекери с оризово брашно
Снимка: Evgenia
1 / 3
26/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Оризови крекери без глутен, чудесни за следобеден снак"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъка заедно с крема сиренето и водата.

Смесете в голяма купа сухите съставки и ги добавете към яйчената смес.

Добавете зехтина и предварително разтопеното масло.

Замесете меко тесто, разточете го и изрежете от него оризови крекери - наредете ги в тава върху хартия за печене.

Надупчете ги с вилица, намажете ги с жълтък и ги поръсете със сусам.

Сложете ги да се печат на 180 °C до готовност.

Беглутеновите крекери с оризово брашно са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: