Лесен тутманик със сирене
Jednostavna penjurlija sa sirom
gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Тутманик»Лесен тутманик със сирене

Лесен тутманик със сирене

M. КовачеваM. Ковачева
Новак
15931962
Лесен тутманик със сирене1 / 2
27/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции8
"Тутманик със сирене, с който ще се справите дори да сте начинаещ кулинар"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд счукваме яйца и към тях прибавяме натрошено сирене.

Винаги ползваме хубаво сирене за тутманик и домашни рецепти за милинки, защото некачествените млечни продукти след печене не се усещат в тестото.

Разбъркваме много добре и сипваме брашното на няколко пъти и бъркаме.

Добавяме киселото мляко и содата за хляб. Накрая се добавя олиото и мерудията.

Печем в загрята фурна за 25 минути на 180 градуса лесния тутманик със сирене.

Получава се ароматен и много вкусен тутманик със сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: