Овнешка супа пача

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
29/11/2014
"От кухнята на баба - ароматна овнешка пача за ценителите на селската кухня "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо875
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • овнешко месо - 500 г кокали
  • чесън - 1 глава
  • оцет - 2 - 3 с. л.
  • яйца - 3 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим в подсолена вода овнешко месо от ребрата или овнешки кокали, на които сме обрали част от месото.

Когато месото омекне добре, отделяме го от кокалите, нарязваме на малки парчета и връщаме отново в супата.

Оставяме само да заври и сваляме от огъня.

Счукваме главата чесън, размиваме го с оцета. Застройваме супата с яйцата, които предварително са добре разбити с оцетната смес.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар