gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Чушки бюрек в еър фрайър

Чушки бюрек в еър фрайър

Чушки бюрек в еър фрайър
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
30/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции5
"Хрупкави отвън, мекички отвътре - това са точно нашите чушки бюрек"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцето с вилица и добавете сиренето ( натрошено).

Ако е рядка сместа, сложете още малко, до гъста смес.

Напълнете чушките до половината. Оваляйте в брашното, потопете в разбитото яйце, а след това в галетата.

Подредете във фраера, като предварително сте сложили на дъното кухненска хартия.

С помощта на силиконова четка намажете чушките със зехтина.

Сложете на air fry с автоматично зададените градуси и време.

Аз го затоплих, преди да сложа чушките, за 5 минути предварително. Намалете на 180 °C и печете до готовност. Отваряйте на 5 минути и следете, за да не ги изгорите.

Извадете и сервирайте веднага чушки бюрек в еър фрайър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: