gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Сиренки»Добруджанки във еър фрайър

Добруджанки във еър фрайър

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
4963k8782k5
Добруджанки във еър фрайър
Снимка: Яница Николова
1 / 4
05/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
"Страхотни са тези добруджанки, за броени минути изчезват"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват киселото мляко, яйцето, олиото, сиренето и кашкавалът.

После се, прибавя се пресятото брашното с бакпулвер.

Разбърква се добре и се разпределя в намаслени хартиени формички, които се слагат в алуминиеви за устойчивост.

Върху всяка от закуските Добруджанки се поставя от кравето масло.

Пекат се Добруджанки в еър фрайър на 190-200°C 20 минути

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: