Пълнен шаран с гарнитура за Никулден
Punjeni šaran sa garnirungom za Nikoljdan
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пълнен Шаран»Пълнен шаран с гарнитура за Никулден

Пълнен шаран с гарнитура за Никулден

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7466k2k4k
Пълнен шаран с гарнитура за Никулден
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 3
07/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6
"Вкусен шаран с гарнитура за най-специалните дни от годината"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шаранът се почиства и измива.

Гъбите се запържват в малко олио, малък стрък праз лук, сол на вкус. Това е плънката. Пълня шарана с нея.

Измивам ориза, настъргвам морков, малко червена и зелена чушка, добавям куркума, сол, олио и поставям пълнената риба.

Поливам с хладка вода ориза и пека до готовност.

Пълненият шаран с гарнитура за Никулден е готов!

Източник: Гичка Дончева - Българските ястия и рецепти

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: