Свинско с картофи в тенджера под налягане
Svinjetina sa krompirom u ekspres loncu
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Яхния»Свинско с картофи в тенджера под налягане

Свинско с картофи в тенджера под налягане

Свинско с картофи в тенджера под налягане
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
13/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Честичко си приготвяме това свинско с картофи, защото е много, много вкусно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на големи парчета.

Нарежете лука, моркова, чушката и целината на дребно.

Сипете 3 с.л. олио в голяма тенджера под налягане и запържете в него нарязаното на хапки месо.

Добавете след това зеленчуците и ги пържете за няколко минути.

Овкусете с подправките и добавете доматеното пюре.

Налейте вода, за да покриете продуктите.

Затворете вкусната яхния с капак и я оставете да заври.

Оставете я след това 15 минути и я изключете.

Свинското с картофи в тенджера под налягане е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: