Празнично руло Тирамису
Praznični rolat Tiramisu
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки Рула»Празнично руло Тирамису

Празнично руло Тирамису

НикиНики
Мастър Шеф
7555k3k3k3
Празнично руло Тирамису
Снимка: Ники
1 / 3
02/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Празнично руло Тирамису, което предизвиква усмивки у всеки, който го опита"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 30 бр.
  • топла вода - 300 мл
  • кафе - 1 1/2 с.л. разтворимо
  • Крем
  • маскорпоне - 500 г
  • сметана - 300 г 30% масленост
  • пудра захар - 120 г
  • ванилова захар - 1 пакетче
  • какао - 50 г за поръсване
  • малини - за украса
  • мента - прясна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме си в купа продуктите за крема и разбиваме с мексера, докато стане гъст крем.

Кафето разтваряме във водата и оставяме да се охлади.

Потапяме бишкотите в кафето и започваме да сглобяваме сладкото руло, ред бишкоти, ред крем и така, докато завършим с крема.

Поръсваме с какаото и украсяваме с малинки и клонки мента.

Оставяме празничното руло тирамису в хладилника да стегне за няколко часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: