Солено руло с лаваш
Slani rolat sa lavašom
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Солено Руло»Солено руло с лаваш

Солено руло с лаваш

НикиНики
Мастър Шеф
7555k3k3k3
Солено руло с лаваш
Снимка: Ники
1 / 5
02/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Ако все още не сте пробвали рулото с лаваш, ви съветваме да го направите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе, яйцата и моркова си сваряваме.

Яйцата охлаждаме обелваме и нарязваме, филето и моркова също нарязваме на кубченца.

Слагаме всички продукти в купа, добавяме граха, пармезана и овкусяваме със сол и черен пипер.

Разбъркваме добре всички продукти.

Разпределяме плънката по-равно и намазваме двата лаваша хубаво.

Навиваме соленото руло и оставяме да стегне няколко часа в хладилника.

След това нарязваме украсяваме и поднасяме солено руло с лаваш.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: