Вкусна гозба от патладжани

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
126
146
19/12/2013
"Сигурни сме, че телешкото месо и патладжаните са били създадени един за друг!"
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 988
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на малки парченца, измивате го и го задушавате в подсолена вода, докато започне да се къса.

Обелвате патладжаните и ги нарязвате на кубчета или кръгчета. Осолявате ги и ги запържвате до зачервяване. Отново задушавате месото, заедно с нарязаните на ситно лук, моркови и чушки. Накрая прибавяте патладжаните, нарязания на филийки чесън и настърганите домати.

Подравяте на вкус с черен пипер, магданоз и сол и сварявате на огъня.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар