Пиле паприкаш

Пиле паприкаш

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Пиле паприкаш1 / 2
15/12/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Обядът е готов, но вие не сте поканени Все пак може да си запишете рецептата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на парчета и се задушава в мазнината.

По - късно се прибавят последователно лукът, доматите, пиперките и патладжана, нарязани на ситно, и червеният пипер. Ястието се залива с 1 и 1/2 чаени чаши топла вода, посолява се и се оставя да ври на тих огън. Към края на варенето се прибавя едро счуканият черен пипер.

Готовото ястие се поръсва със ситно нарязан магданоз и се поднася.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: