Солен кейк

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5023k
Солен кейк1 / 2
02/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, добавете маслото постепенно, а след това киселото мляко, в което сте разбъркали предварително содата.

След това добавете половината от настърганото сирене и накрая разбъркайте с брашното.

Сипете сместа в подмазнена тавичка. Отгоре поръсете с останалото сирене. Пъхнете кейка да се изпече в умерено загряна фурна.

Поднесете го с яйран или кисело мляко. Преди да го изпечете, може да поръсите кейка с ким или сусам за по-приятен аромат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: