Пълнозърнеста паста с херинга
Integralna testenina sa filetima haringe
gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пасти»Пълнозърнеста паста с херинга

Пълнозърнеста паста с херинга

Korisnik#273643Korisnik#273643
Новак
3711446
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Пълнозърнеста паста с херинга
Снимка: Korisnik#273643
1 / 2
28/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Предястие или основно ястие - преценете сами. Във всеки случай я опитайте тази паста с риба"

Необходими Продукти

  • интегрална паста - 150 г пълнозърнеста
  • броколи - 100 г
  • херинга - 160 г, филета, консерви
  • чесън на прах - 1/2 ч.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • риган - на вкус
  • магданоз - според нуждите
  • заквасена сметана - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата и броколи в подсолена вода с малко олио.

Прецедете броколите, добавете пастата и нарязаните филета от херинга от консервата.

Добавете чесън, сол, черен пипер на вкус, малко риган и магданоз и залейте всичко със заквасена сметана.

Разбъркайте добре цялата паста и сервирайте пастата с риба.

Интегрална паста с херинга може да се яде студена - като рибно предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: