Толстолоб пане
Pohovani tolstolobik

Толстолоб пане

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k2k
Толстолоб пане
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
19/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Толстолоба пане поднесете с гарнитура по избор"

Необходими Продукти

  • котлети от толстолоб - 4 броя
  • черен пипер - 1/2 к.л.
  • лимони - 0.5 бр.
  • сол
  • За панировката
  • яйца - 1 брой
  • бира - 0.5 ч.ч.
  • брашно - 0.5 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсете толстолоба със сол и черен пипер. Залейте го с изцедеия лимонов сок, покрийте и приберете в хладилник за няколко часа.

Пригответе панировката. За целта разбийте яйцето и го смесете с бирата и брашното.

Оваляйте всеки рибен котлет.

Сгорещете олиото и изпържете панираната риба до готовност.

Отцедете котлетите върху кухненска хартия. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Толстолобът пане е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: