Кюфтета от лук и яйца
Ćufte od luka i jaja

Кюфтета от лук и яйца

Мария Б.Мария Б.
Новак
2581
Кюфтета от лук и яйца
Снимка: Мария Б.
1 / 6
22/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Пожелаваме ви приятно готвене на тези кюфтенца, а след това още по-приятно хапване"

Необходими Продукти

  • лук - 800 г
  • яйца - 10 бр.
  • галета - 200 г /или царевично брашно/
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • чубрица - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лука, нарязваме го на ситно и слагаме в голяма купа.

Яйцата разбиваме добре в друг съд с малко сол, след което ги слагаме в купата с лука.

Добавяме галетата и подправките.

Разбъркваме всичко и пържим кюфтенцата и от двете страни в предварително загрято олио в тиган, като слагаме от сместа с голяма лъжица.

Може да поднесем с млечно-чеснов сос, салата и др.

Приятно готвене на тези чудни кюфтета от лук и яйца!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: