Свинско с лук на фурна

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
08/04/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 558
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата118
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, подсушава, нарязва се на парчета и се задушава в загрятото олио и малко вода.

Добавя се нарязаният лук и се задушава, докато омекне. Сипва се доматеното пюре, виното, черният пипер и чубрицата.

Пресипва се в тава, посолява се и се запича в предварително загрята фурна, до пълното омекване на месото.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Rosica
Rosica
11.03.2017 09:52
Вместо вино сложих бира, стана много вкусно
1
0