Салата с левурда, зелен лук и яйца

20/09/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 108
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Левурдата се измива, нарязва и леко се намачква.

Добавя се нарязаният на ситно лук. Посолява се.

Яйцата се сваряват и се нарязват на кръгчета. Слагат се в салатата и се заливат с олио и оцет.подобни рецепти тук

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Веселина Константинова
Обичам много салатите с яйца и в добавка със зелении!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв