Начин на приготвяне
Сложете трите вида брашна в купа. Добавете хуска и ксантановата гума.
Добавете свинската или патешка мас, горещата вода, еритритола и етеричното масло.
Забъркайте тесто с лъжица и го оставете да отлежи за 30 минути.
След това го напълнете в сладкарски пош с подходящ накрайник.
Загрейте 300 милилитра слънчогледово олио Hosso в касерола и шприцовайте чуроси.
Пържете ги до готовност. Не е нужно да ги обръщате, защото се пържат равномерно и от двете страни, тъй като мазнината е достатъчна.
За приготвянето на чуросите под формата на сърце предварително ги шприцовах върху хартия за печене и много внимателно ги обръщах в мазнината.
Този процес не съм го записала на видеото, което ще споделя в инстаграм, защото си беше опасно и да снимам и да го правя, тъй като имах нужда от две ръце и много внимание.
След като изпържите чуросите ги поставете върху домакинска хартия, за да се отцедят добре от излишната мазнина.
Чуросите без брашно и захар са чудни.