Бахчеванска манджа

04/07/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 253
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • патладжани - 2 средно големи
  • чушки - 1 кг
  • лук - 1 глава
  • домати - 4 бр
  • олио - 1 1/2 к.ч.
  • яйца - 3 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпичате и обелвате чушките и патладжаните. Нарязвате ги на дребно.

Нарязвате лука и го запържвате. В същата мазнина пържите последователно чушките и патладжаните. Сипвате попарените, обелени и настъргани домати, захлупвате и задушавате 20 минути на тих огън.

Когато зеленчуците омекнат, посолявате и прибавяте разбитите яйца. Държите ястието на огъня още 4-5 минути.
подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар