Яхния от петел

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Яхния от петел1 / 2
02/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4-5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Петелът се почиства, измива и нарязва на порции. Запържва се в загрятото масло, похлупва се с капак и се оставя да се задуши.

Добавя се доматеното пюре и нарязаният на ситно лук. Когато месото омекне, се сипва брашното, което предварително се препича и разтваря в малко топла вода.

Готовата яхния се сервира поръсена с червен и черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: