Рачел от тиква и круши
Račel od bundeve i krušaka
gotvach.bg»Рецепти»Сладка»Рачел»Рачел от тиква и круши

Рачел от тиква и круши

IvankaIvanka
Новак
2523561k
Рачел от тиква и круши1 / 2
07/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
180 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
200 мин.
Порции
8-10
"Изпитана рецепта за рачел или прословутото сладко от сливи с добавени круши за свежест"

Необходими Продукти

  • тиква - 1.500 кг
  • круши - 250 г (сушени)
  • захар - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и накисваме крушите за 3 часа във вода.

Обелваме и нарязваме тиквата на парченца.

Нареждаме в тенджера на редове тиквата и крушите, като ги редуваме.

Заливаме с вода до половината от редовете и посипваме със захарта.

Варим на средно силен огън до извирането на водата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: