Агнешка капама

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3122k
Агнешка капама1 / 2
03/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене150 мин.
Общо165 мин.
Порции4
"Пожелаваме приятен апетит с вкусна агнешка капама"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 800 г (по - тлъсто)
  • лук - 2 връзки (зелен)
  • чесън - 2 връзки (зелен)
  • олио - 1 1/2 к.ч.
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • магданоз
  • джоджен
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото и го слагате в тенджерата. Добавяте лука и чесъна, нарязани на ситно.

Подправяте с 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен джоджен. Овкусявате с с червения пипер, черен пипер, захлупвате и варите на тих огън.

Малко преди да отстраните от огъня, прибавяте брашното, размито със студена вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: