Тас кебап

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699523k
Тас кебап1 / 2
12/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
180 мин.
Порции
5
"По аромата ще го познаете, а по вкуса ще го оцените - класика в чиния"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате телешкото от костите, нарязвате на парченца и задушавате в мазнината и малко вода заедно със ситно нарязания лук.

Когато лукът омекне, прибавяте доматеното пюре, брашното и червения пипер.

Заливате ястието с бульон или гореща вода, посолявате и оставяте да ври на умерен огън.

Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина.

Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз.

Тас кебапът е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: