Яхния със зелен лук

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699574k
Яхния със зелен лук1 / 2
06/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
6
"На агнешкото му трябва зелено - ето го и поредното доказателство - вкусна яхния с агнешко и зелен лук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на хапки и го пържите в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. Щом лукът поомекне, прибавяте 2-3 с.л. наситнен джоджен и 2-3 с.л. наситнен магданоз, поръсвате с червения пипер, слагате 5-6 зърна черен пипер и посолявате.

Наливате 1 ч.ч. топла вода, добавяте разтопеното масло и варите на тих огън, докато ястието остане на мазнина. Накрая подправяте с лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: