Каша от сирене

03/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции5
  • Преглеждания общо11 124
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата85
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвате брашното в разтопеното масло. Когато стане златисто, разреждате с прясно мляко до получаването на рядка каша. Варите, като непрестанно бъркате.

Натрошавате сиренето и го сипвате вътре. Посолявате. Варите кашата, докато получите желаната гъстота. Сваляте от огъня и овкусявате с черен пипер.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари (1)

Име
Име
19.04.2014 11:43
освен млякото добавете и 600 мл вода . натрошеното сирене може да се добави в края без да се вари ,допълнително при сервиране може да украси с настърган кашкавал накълцан магданоз и щипка лют червен пипер
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв