Моите пилешки дробчета с ориз
Moje pileće džigerice sa pirinčem
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Моите пилешки дробчета с ориз

Моите пилешки дробчета с ориз

иван ивановиван иванов
Новак
6621370
Моите пилешки дробчета с ориз
Снимка: иван иванов
1 / 4
13/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Пилешки дробчета с ориз, за които всички у дома питат честичко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се сваряват, след което се измиват. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в олиото.

След това се слага оризът, който предварително е измит с вода, запържва се, докато стане със стъклен цвят.

После се добавят 4 чаши вода. Необходими са за сваряване на ориза.

Дробчетата с ориз се поръсват с ронена чубрица и черен пипер. Слагат се в подходяща тава във фурната на 170 градуса за 40 минути.

Моите пилешки дробчета с ориз стават чудесни.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: