Цитрусов оризов пудинг

04/07/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 026
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 160. Намазнете плитък съд за готвене с вместимост 1.5 л. Смесете млякото, ванилията и пловодите кори в средна тенджера.

Премахнете от котлона като покриете за 5 мин. Междувременно, разбъркайте яйцата, белтъка и захарта в средна купа. След това смесете млякото с яйцата.

Разпределете вареният ориз, залейте със сместа на яйцата. Поставете ястието в тенджера, добавете вода за варене. Печете ястието докато добие вид на пудинг.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Петър
Петър
27.07.2015 21:33
Доста неясно е описанието за приготвяне.
0
0
Вили
Вили
05.07.2014 12:02
Рецептата изглежда интересна,но моля дайте повече яснота за това колко и какви съдове се използват и кое е за котлон и кое е за фурна!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв