Печен кашкавал със сирене в гювече
Pečeni kačkavalj sa sirom u đuvečariOven-Baked White and Yellow Cheese
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Кашкавал на Фурна»Печен кашкавал със сирене в гювече

Печен кашкавал със сирене в гювече

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k3k
Печен кашкавал със сирене в гювече
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
21/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Любимият на всички печен кашкавал"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на едно гювече сипете наситнения лук. Отгоре наредете филийки домат и посолете леко.

Върху домата сложете плочката сирене и го поръсете с черен и червен пипер. Подредете резените кашкавал и сложете гювечето в студена фурна.

Включете на 180 градуса и печете около 20 минути. Извадете и оформете гнездо в средата, чукнете яйцето и върнете във фурната, докато стегне и се забули.

Поднесете с люта чушка.

Печеният кашкавал със сирене в гювече е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: