gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Кашкавалки»Добруджанки в еър фрайър

Добруджанки в еър фрайър

Добруджанки в еър фрайър
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 6
23/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
13 мин.
Общо
28 мин.
Порции
13
"Добруджанки в еър фрайър"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тези Добруджанки содата се слагаме в киселото мляко, за да шупне.

След като е шупнало, добавяме останалите продукти.

Всичко това разбъркваме с лъжица до получаване на лепкаво тесто.

Намасляваме си ръцете и си оформяме малки топчици.

В уреда си постиламе хартия за печене и подреждаме топките на разстояние едно от друго.

В средата на всяка топка бодваме парченце масло.

Включваме уреда на 180°C за 10 минути да печем лесните кашкавалки.

След това обръщаме и пускаме още на 3 минути Добруджанките в еър фрайър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: