Празнични камбанки

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Празнични камбанки1 / 2
22/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции10
"Чувате ли звъна на тези празнични камбанки, те бият специално за вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От брашното, захарта, маслото, солта, бадемите и настърганата лимонова кора се замесва тесто. Оставя се на студено за един час.

Разточва се до дебелина 2-3 мм и се изрязват камбанки с шаблон. С по-малък шаблон се изрязва вътрешната част на камбанките.

Изпичат се на 200 градуса до златисто. Конфитюрът се затопля и се добавя ликьорът.

Намазват се малките камбанки и се залепват към големите. Отгоре се поръсват с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: