Парижки пасти

IvankaIvanka
Новак
2523461k
Парижки пасти1 / 2
12/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме галетата, орехите и 1 ч.ч. пудра захар, след което прибавяме един по един жълтъците - с разбъркване.

Към сместа слагаме и омекналото на стайна температура масло и настърганата кора от лимона.

Омесваме тесто и го разточваме на кора с дебелина 1 пръст.

Слагаме кората от тесто, на дъното на омазнена тава, и го покриваме с глазура - приготвена от разбитите на сняг белтъци с пудрата захар.

Нарязваме на пастички сладкиша и го печем в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: