gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка Супа»Агнешка спаначена супа

Агнешка спаначена супа

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Агнешка спаначена супа1 / 4
02/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции10

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, момицата и булото се нарязват на парчета, заливат се със студена вода и се слагат да се варят. Добавя се лукът, нарязан на ситно и запържен, както и доматеният сок.

Посолява се и се оставя да къкри на среден огън. Когато месото е почти готово, се добавят оризът, нарязаният спанак, чубрицата и джодженът.

Готовата супа се застройва с разбити в киселото мляко яйце, сол и черен пипер и се подправя с лимонов сок.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: