Агнешко с пресен зелен фасул

11/07/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 461
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едро и се запържва в маслото. Изважда се и в същата мазнина се задушава нарязаният лук.

Добавя се доматеният сок и червеният пипер. В тенджера се слага месото, залива се със запръжката и предварително свареният зелен фасул.

Залива се с гореща вода и се вари до пълна готовност на месото. Поднася се, поръсено с магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар