Славянски гювеч с агнешко

30/01/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
"Веднъж ако го опитате, завинаги ще се влюбите във вкуса на този Славянски гювеч с агнешко "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 903
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото.

Добавя се нарязаният лук и малко вода.

Когато лукът омекне, се сипва оризът и гореща вода.

Ястието се прехвърля в тава и отгоре се изсипва паприкашът.

Пече се на умерена фурна до пълна готовност на месото и ориза.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар