Задушен сом с гъби

10/07/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510322
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 305
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва и се нарежда в тенджера, намазана с мазнина, като се отделят две парчета. Те се сваряват на бульон и с този бульон се залива рибата в тавата.

Добавят се целината и лукът, нарязаните на ситно, нарязаният на едро магданоз, дафиновите листа, черният пипер и виното.

Добавя се малко сол и се задушава 15 минути на слаб огън. При поднасяне рибата се сервира заедно със соса и се украсява с кръгчета лимон.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Димитринка Ралчева
А къде са гъбите?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв