gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка Супа»Супа от агнешки главички със спанак

Супа от агнешки главички със спанак

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k278k
Супа от агнешки главички със спанак1 / 2
12/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Главичките си изчистват и измиват, заливат се със студена вода, слага се малко сол и се варят на бавен огън. Като се сварят, се отделя месото, мозъкът и езикът и се връщат в бульона.

Добавя се спанакът, нарязан на ситно. Лукът се реже на ситно и се задушава в олиото и малко вода. Добавя се брашното и червеният пипер.

Налива се малко бульон, разбърква се и се излива в супата. След десет минути се добавя застройката на тънка струйка. Тя се прави от яйцата, разбити с киселото мляко. Поръсва се с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: