Песто

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1k
1k
09/01/2014
"Основна рецепта за песто, която всеки кулинар трябва да знае "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции300 мл
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 797
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът.

Сместа се прехвърля в купа, където се смесва със сирене пармезан и водата. Разбърква се добре.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
gergina yotova
gergina yotova
26.01.2014 14:19
страхотно!!!
0
0