Телешки пържоли на грил
Beef Steaks on a Grill

Телешки пържоли на грил

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3122k
Телешки пържоли на грил1 / 3
29/02/2008
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Сочни телешки пържоли на грил, поднесени с ароматни запечени франзели и цялата ни любов!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в съд зехтина, ситно нарязания босилек и смачкания чесън.

Опечете пържолите нарязани с дебелина 5 см. , като ги обърнете само веднъж.

Разрежете франзелата на две по дължина. Изсипете равномерно босилекова смес върху половинките на франзелата. Останалата смес разпределете върху доматите които са нарязани по на 6 парчета.

Пет минути преди пържолите да са готови сложете хляба, и доматите с намазаните със зехтин страни надолу да се пекат по за 2 - 3 мин. Обърнете и ги поръсете с настъргания кашкавал. Продължете да печете, докато хлябът стане златистокафяв, а доматите са само затоплени.

Нарежете изпечените половинки от франзелата диагонално.

Поставете доматите върху пържолите и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: