gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Бонбони»Кето шоколадови бонбони

Кето шоколадови бонбони

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
3644k1k2k3
Кето шоколадови бонбони
Снимка: Мина Димитрова
1 / 5
19/03/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
14
"Шоколадови бонбони - кето са, така че си хапвайте спокойно"

Необходими Продукти

  • какаово масло - 100 г
  • натурално какао - 2 с.л.
  • еритритол - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка се смесва какаовото масло с натуралното какао и еритритола. Разбърква се до еднородна смес. Във форма за бонбони или за лед се разпределя сместа.

Формичката се поставя в хладилника за няколко часа.

За по-лесно отстраняване от формичката, бонбоните се оставя на стайна температура за 5-10 минути, след това се обръщат и те сами падат от формата.

Трябва да се консумират веднага или да се приберат отново в хладилника, защото се разтопяват бързо.

Кето шоколадовите бонбони са чудни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: