Празен Рибник

Празен Рибник

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k5k5
Празен Рибник
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 4
23/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
"Не сте се объркали, ароматът, който се носи от кухнята е точно от празен рибник"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на шайби, след като я изчистите и измиете. Посолете я и поръсете със малко черен пипер. Измийте праза и нарежете на колелца или на по ситно.

Ориза също измийте и в тавичка или плаке сложете да запържите праза, като по-късно добавите и ориза.

Заедно ги запържете и прибавете 3 ч.ч. вода, разбъркайте овкусете с подправките и поставете парчетата риба.

Печете до готовност и запичане на рибата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: