Чеснови питки с магданоз

25/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 960
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маята и захарта се сипват в 100 мл хладка вода. Брашното се пресява и в средата му се прави кладенче. Сипват се маята, олиото, солта и още 100 мл вода.

Замесва се средно меко тесто и се оставя да втасва. Когато е готово тестото, от него се късат парчета и се оформят на топки.

Разплескват се и се запичат на предварително загрят сач или в тава. Готовите питки се намазват със смес от пасиран чесън, вода, зехтин и накълцан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар