Джоланчета с картофи и сливи
Kolenice sa krompirom i šljivama

Джоланчета с картофи и сливи

Джоланчета с картофи и сливи
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
26/04/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
2
"Джоланчета с картофи и сливи - вкус, който искаме да опитваме все по-често"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте джоланите и ги сварете за 30 минути в тенджера под налягане. След това ги прехвърлете в подходяща тава за печене.

Разпръснете около джоланчетата едро нарязаните картофи, сушените сливи и чесъна.

Сипете бульона, черпак от варенето на месото и поръсете с подправките.

Покрийте тавата с фолио.

Загрейте фурната на 170 градуса и ги изпечете за час.

Махнете фолиото, обърнете джоланите и залейте с малко бульона. На всеки 15 минути повтаряйте процедурата.

Извадете от фурната, когато печеното свинско е напълно готово.

Джоланчетата с картофи и сливи са много вкусни!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: