Пиле по индийски Тандури
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пиле по индийски Тандури

Пиле по индийски Тандури

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Пиле по индийски Тандури1 / 2
20/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене40 мин.
Общо40 мин.
Порции6-8
"Опитвали ли сте класическо пиле по индийски с Тандури или днес ще ви е аз първи път?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В купа се смесват всички продукти за приготвяне на маринатата без месото

Леко се отделя кожата на пилешките бутчета, които се поставят в голям плик.

Заливат се с маринатата. Пликът се завързва и се обръща няколко пъти, за да се покрие месото добре с маринатата. Пликът се поставя в съд, който се оставя в хладилника за една нощ.

Пече се в предварително загрята фурна на 230 С за около 35 - 40 минути като периодично се обръща.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: