gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Бургери»Домашни бургери

Домашни бургери

ПавлетаПавлета
Новак
2811
Домашни бургери1 / 5
29/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белият сос се приготвя, като продуктите се поставят в съд по реда на изписването им. За тези, които не обичат много майонеза, могат да сложат по-малко количество от нея. Всичко се пасира с пасатор според това доколко предпочитате да се усещат краставичките.

Червеният сос се приготвя, като се затопли лютеницата с чилито, за да се овкуси добре.

Лукът се нарязва на полумесеци и се запържва в малко мазнина. След като добие златист цвят или цвета, който ви допада, се овкусява с малко соев сос, черен пипер, кимион, кориандър или с любимите ваши подправки.

Земелите се разрязват на 2 и се препичат по желание. Двете половинки се намазват с белия сос, добавя се сиренцето, шницелът, който се намазва с пикантния червен сос. Добавя се предварително запърженият лук, марулята. Можете да ги подредите според вашите предпочитания, като не забравяте да поръсите с щипка любов!

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: