Зеленчуков миск на фурна

30/01/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 024
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните патладжани се слагат в гевгир. Осоляват се и се оставят да се отцеждат 1 час. Фурната се загрява предварително до 180 градуса.

Патладжаните, празът, картофите, тиквичките, лукът, зехтинът, магданозът и босилекът се режат и се смесват. Осоляват се и се поръсват с черния пипер. Подготвя се тава за печене, където се редят доматите, а върху доматите останалите зеленчуци.

Най-отгоре се слагат домати. В случай, че доматите започват за загарят, се покриват с алуминиево фолио и се пекат около 55-65 мин.
подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар