Аспержи по Севилски

17/09/2011
Тина
отТинаНовак
"Не забравяйте - аспержите имат нужда от малко запържване и много любов - останалото е лесно "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 313
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • аспержи - 600 гр.
  • хляб - бял 1 филия
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка
  • оцет
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се почистват и се отрязват твърдите краища.

Чесъна и хляба се изпържват в олио, изваждат се, а в останалата мазнина се прибавят аспержите, налива се малко вряща вода, посолява се и се задушава до омекване.

Междувременно се счуква чесъна с хляба и малко оцет, прибавя се ситно нарязаното сварено яйце и се поднася с аспержите.
подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар