Сач от свинско месо пресен лук и пресен чесън
Sač od svinjskog mesa, mladog luka i mladog belog luka
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Сачове»Сач от свинско месо пресен лук и пресен чесън

Сач от свинско месо пресен лук и пресен чесън

Сач от свинско месо пресен лук и пресен чесън
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 5
18/05/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3
"Свински сач с лук и чесън - безкрайно апетитно е, повярвайте ни"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г шарено
  • лук - 6 пера
  • чесън - 2 стръка
  • за маринатата
  • соев сос - 4 с.л.
  • черен пипер
  • мед - 1 с.л.
  • олио - 4 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си свинското на едри парчета.

В съд си прибавяме всички продукти за марината и разбъркваме много добре.

Поставяме месото вътре, отново разбъркваме и оставяме да престой за няколко часа.

Почистваме си лука, чесъна и нарязваме на по едри парчета.

Вземаме си сача, намазваме го с олио, добавяме маринованото месо, отгоре изсипваме лука и разбъркваме отново всичко за нашия апетитен сач.

Поставяме в студена фурна и печем до готовност сача от свинско месо пресен лук и пресен чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: